Lady Renaissance

Lady Renaissance koruilla on tarina. Ne ovat syntyneet kauneuden kaipuusta ja niissä keskeistä ovat erilaiset muodot, värit ja usein myös kiinnostava epäsymmetria. Näiden korujen tarkoituksena on erottua massasta ja herättää huomiota. Niillä voit ilmaista haluamiasi asioita ja ne tuovat omanlaista särmää arki- ja juhlapukeutumiseen.

Inspiraatio koruun voi syntyä ympäröivästä maailmasta, asukokonaisuudesta, vaatteen kuosista tai yhteistyössä asiakkaan toiveista keskustelemalla.

Korujen valmistaja olen aina minä, Tiina Parikka.


Arvostatko Sinä suomalaista käsityötä ja yksilöllisyyttä pukeutumisessa? Haluatko jotain sellaista, jota ei ole kaikilla muilla? Jos vastaat kyllä, Lady Renaissance korut ovat juuri sinulle!

Ladyn korut ovat yksilöllisiä ja persoonallisia, arkeen ja juhlaan. Materiaaleina makean veden helmiä, korukiviä, synteettisiä kiviä, kristallia, lasia ja metalliosat 925 hopeaa.

Tilauksesta saat väri- materiaali- ja hintatoiveiden perusteella erilaisia koruja. Sivuilla nähtävät korut ovat kaikki yksittäiskappaleita eikä siten aivan samanlaista voi tilata.

Koruja on myös myynnissäTazzian vaateliikkeessä Porvoossa.

Tavoitteenani on rohkaista muitakin katsomaan maailmaa uusista näkökulmista, kokeilemaan itsensä ilmaisemista monin eri tavoin ja olemaan rohkeasti sellaisia kuin olemme.

Koruihini voi tutustua myös järjestämällä korukutsut, jolloin sinulla ja ystävilläsi on hyvä mahdollisuus sovittaa koruja ja nähdä värit luonnossa. Koska olen vantaalainen, korukutsuja on mahdollisuus järjestää lähinnä pääkaupunkiseudulla. Valitettavasti kuvina korut ja niiden värit eivät tule oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Valikoimiin kuuluvat kaula- ja rannekorut sekä korvakorut. Kello on tärkeä osa pukeutumista ja nyt kellon voi laittaa myös kaulaan Lady Renaissancen tyyliin. Rannekieppi on helppo tapa piristää arkivaatetta ja se on vaivatonta ottaa pois ranteesta ilman lukkoja. Pikkuvauvalle voi myös saada tilauksesta suloisen kasterannekorun, jossa on makean veden helmien lisäksi kristalleja. Poikavauvalle myös Lapis Lazulista kaunis kaulakoru hopeisella ristillä.

Onko sinulla puku, mutta ei siihen sopivaa korua? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä ja voit tilata minulta yksilöllisen lisän pukuusi! Lahjaksi on myös mukava antaa yksilöllinen koru.

Lady Renaissance-kaulakorujen tyypillisimmät hinnat vaihtelevat 30-95 e välillä.