Avainnauha, joka jää mieleen


Avainnauhat valmistetaan vahvasta, 49-kierteisestä vaijerista, joka on erittäin kestävää. Mikäli avainnauha tarttuu kaulassasi johonkin, hopeapalloilla tehty kiinnitys "pettää". Näin ei ole kuristumisvaaraa. Lukko pysyy kirkkaana, sillä uusimmat, käyttämäni lukot ovat erittäin laadukkaat ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hinta 39 €/kpl. Isot tilaukset tarjouksen mukaan.

Alkuperäisyyden takaa hopeinen leimalaatta LADY.

Keramiikkapöllöt ja keveät lasihelmet vuorottelevat tässä avainnauhassa. Runsautta saa vaihtamalla välihelmet suuremmiksi. Otuksilla somistettu nauha on erityisen hauska hoitajille lastenosastoilla, lastenlääkäreille ja muulle hoitohenkilökunnalle. Jännittävää tilannetta voi helpottaa siirtämällä huomiota kaulassa roikkuviin satuhahmoihin.


Kevyt, sinisillä Swarowski-kristallisydämillä koristettu avainnauha tuo tyyliä arkeen itselle tai lahjaksi. Se sopii kauniisti vaikka klassisen jakkupuvun somisteeksi.

Avainnauhat ovat myös mainio idea liikelahjoiksi. Yksilöllisen liikelahjan saanut asiakkaasi muistaa Sinut taatusti!

Espoolaisen päiväkodin työntekijöille räätälöitiin yhtenäiset avainnauhat talon omissa väreissä. Lasten iloksi nauhoissa seikkailevat erilaiset otukset.

Nauhat on helppo pitää puhtaana, sillä ne voi pestä miedolla pesuaineella tai pyyhkiä jopa desinfiointiaineella. Tästä syystä nauhat ovat suosittuja myös terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.
Kiinteistömaailman työntekijöille räätälöity avainnauha tukee brändin omia värejä.

Tilatessasi isompia eriä, ota yhteyttä ja teen tarjouksen tilausmäärän mukaan.

Tämä on loistava idea myös välittäjän antamaksi asiakaslahjaksi "emännän avaimen" avainnauhana. Välittäjä jää pitkäksi aikaa asiakkaan mieleen.

Käytkö tilaisuuksissa, joissa nimilappu on ripustettu polyester-nauhaan? Teetätä tunnistenauha oman yrityksesi väreissä ja erotu positiivisesti joukosta. Kuvassa Suomen Yrittäjänaiset ry:n logon väreissä valmistettu avainnauha.

Pandafanin arkinen ilo ovat nauhaan pujotetut suloiset
minipandat.Avainnauha voi olla siis hillityn yksi- tai kaksivärinen tai hehkua kaikissa sateenkaaren väreissä.


Keramiikka-otuksia löytyy monenlaisia: kissoja, tukaaneja,perhosia, pöllöjä, delfiinejä, pingviinejä, kameleita, kanoja, maatuskoita...


Nauhaan saa oman toiveen mukaan keveyttä tai näyttävyyttä valitsemalla
välihelmien kokoa ja värejä.