kaulakorut

Lady Renaissance-kaulakorut on tarkoitettu niille, jotka arvostavat yksilöllistä pukeutumista ja haluavat vaihtaa helposti vaatteiden ilmettä persoonallisilla ja näyttävillä koruilla. Jos sinulle on myös tärkeää, että tiedät korujen alkuperän, olet tullut oikeaan osoitteeseen!

Nämä kaulakorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Niillä piristät harmaan työpäivän tai viimeistelet ikimuistoisen päiväsi asukokonaisuuden.

Ladyn pajalla on runsaasti valikoimaa eri materiaaleissa ja väreissä, joten toiveittesi pohjalta voit saada sellaisen korun, jollaista ei ole kenelläkään muulla. Kysy rohkeasti ja ideoidaan yhdessä!

Kaulakorujen lisäksi arkipukeutumiseen sopivat ihastuttavat avainnauhat. Avainnauhan voi pukea myös tarvittaessa iltamenoja varten kaulalle kaksin kerroin ja kiinnittämällä lukon nauhaan.

Pääsääntöisesti korut ovat yksittäiskappaleita. Alla esimerkkejä. Olisiko joku näistä tyyleistä sinulle sopiva? On mahdollista, ettei kaikkia materiaaleja ole tällä hetkellä saatavilla, joten täysin vastaavaa korua ei välttämättä pysty valmistamaan. Hintaesimerkit ovat juuri kyseisen korun hinta ja hintamuutokset ovat mahdollisia. Hinta varmistetaan aina ennen tilausta.

Hankkiessasi korun, tutustuthan korujen hoitoon näillä sivuilla, jotta korusi säilyttävät alkuperäisen loistonsa mahdollisimman pitkään!

Sound of Summer, 95 €. Korun ulkoisen muodon lisäksi, kaulakoru voi helliä muitakin aisteja. Kaulalla toisiaan vasten kahisevat simpukankuorihelmet vievät ajatukset talvisenakin päivänä kesän hiekkarannoille.

Mustat perhoset, 85 €. Synteettinen howliittti ja violetti-punakulta-lasi. Kaksi nauhaa samaan lukkoon kiinnitettynä, jolloin koru pysyy hyvin aloillaan. Lyhyempi nauha 45 cm. Runsas ja näyttävä kaulalla ja värillinen lasi keventää ilmettä. Fasettihiottu lasi saa valon tuikkimaan korussa. Perhosia saatavana myös pinkkinä, vihreänä, punaisena, turkoosina ja keltaisena.

Triplahelmet, 72 €. Kolme eri mittaista nauhaa samassa lukossa ja helmet pysyvät hyvin aloillaan, ilman jatkuvaa kiskomista ja asettelua. Välihelminä hohtavat lasiset siemenhelmet ja fasettihiotut lasihelmet. Tämän korun saa myös yksin-/kaksinkertaisena tai halutessasi myös pitkänä, jolloin voit tarpeen mukaan kietoa korun kaksinkerroin.

Pallokoru, 55 €. Pään yli puettava pallokoru makeanveden- ja simpukkahelmillä. Keveys nauhaan syntyy pienillä siemenhelmillä.

Kirkas pallokoru, 55 €. Pallokoru on suorastaan terapeuttinen, sillä sen hypistelyä sormissas ei voi vastustaa. Väritön lasi toistaa minkä tahansa värisen vaatteen värejä.

Tummanharmaa, rosoinen laavakivi yhdistettynä hohtaviin siemenhelmipalloihin.
45 cm hinta 45 e,
55 cm hinta 55 e
ja 90 cm 82 e.

Vastakohdat täydentävät toisiaan!

Valkoinen laavatähti 89 e. Kirkkaissa, hiotuissa lasihelmissä aavistus sateenkaaren väreissä hohtavaa sävyä.

Yllä Peace-kaulakoru miehelle! 52 €.

Tässä näet loistavan esimerkin, miten välihelmien väriä ja tyyliä muuttamalla koko korun ilme muuttuu. Minulta on usein kyselty koruja miehille, sillä erityisesti nuoret tai boheemisti pukeutuvat miehet käyttävät mielellään statement-koruja. Peace, jos mikä on juuri sellainen! Korulla voit välittää siis myös viestin. Millainen olisi sinun viestisi?

Alla blingillä terästetty Peace-koru naiselle 52 €!

Hääkoru, 65 €. Herkkää keveyttä koruun on tuotu vuorottelemalla hiottuja, hohtavia simpukkahelmiä, pieniä siemenhelmiä ja säihkyviä, fasettihiottuja, Swarowski-kristallihelmiä. Ripaus sinistä koruun tuovat kirkkaat, hiotut, lasihelmet, jotka toistavat sinistä sävyä valon osuessa niihin. Pituuden voi tilata oman koon perusteella.

Hiotut simpukkahelmet, 65 €/kpl. Painavat simpukkahelmet hohtavat kauniisti, säilyttäen loistonsa. Helminauhoja voi pukea useamman kerrallaan, valmistaa pitkän nauhan, jonka voi kieputtaa useamman kerran kaulan ympärille tai kiinnittää useampi, eri mittainen nauha samaan lukkoon. Elävyyttä saa vaihtelemalla nauhan helmien värisävyjä.

Makeanveden helmipallot, 75 €, korvikset 20 €. Makeanveden helmistä tehdyt helmipallot on yhdistetty hempeään roosaan. Valkeat helmet sopivat erinomaisesti myös lasihelmien kanssa yhteen. Ainutlaatuinen koru, ainutlaatuiselle naiselle.

Kaksinkertaiset, fasettihiotut simpukkahelmet, 72 €. Nämä helmet ovat moderni mukaelma Jacklyn Kennedyn tunneteuiksi tekemästä helmimuodista. .

Talvitakiainen, 55-72 €, pituudesta riippuen. Lasiset siemenhelmet, makeanveden helmet ja siemenhelmipallot vorottelevat tässä superpitkässä nauhassa, jonka voi kieputtaa useamman kerran kaulan ympäri välillä lyhyempänä, välillä pidempänä, asusta riippuen.

Hematiitti+simpukka-kukka 55€. Mustat hematiitit ja simpukkaan kaiverrettu, valkea kukka on dramaattinen ja näyttävä yhdistelmä.

Vihreäksi värjätty simpukkakukka, 62 €. Massiivisuuden vastapainona herkät, pienet makeanveden helmet kierteisesti kiinnitettynä lukkoon.

Hunajaa. 69 €. Koru kuin makeaa hunajaa. Keveyttä on luotu läpinäkyvällä, loistavalla, hiotulla lasilla ja epäsymmetrisesti vaijeriin pujotetuilla pallohelmillä. Nauhan voi pukea pitkänä tai kaksinkerroin kaulan ympäri.

Laava, 82 €. Musta, iso litteä laavakivi yhdistettynä fasettihiottuun hematiittiin on juhlava koru näyttävälle naiselle. Koruja valitessa on tärkeää valita korut oman koon mukaan. Isompikokoinen nainen tarvitsee myös isommat korut.

Lemmikkilehto, 2 kpl, à 69 €. Koruissa voi kantaa mukanaan tarinaa. Tämä koru on asiakkaan muisto lapsuuden lemmikkilehdosta. Pituutta on niin paljon, että koru menee monta kertaa kaulan ympäri.

Ruska, pitkä punainen 59€, superpitkä puna-oranssa 69 €, superpitkä kelta-vihreä 69 €. Asiakkaan pihan upea pensas syysasussaan oli inspiraatio tälle korulle. Tässä useampi nauha, jolloin runsautta voi vaihdella oman tunnelman, tilanteen ja asun mukaan. Tässä korussa ehdottomasti enemmän on enemmän!

Simpukkaruusu, 69 €. Asiakkaan kymmenien vuosien takaiset etelän tuliaiset purettiin tämän korun "ruusuiksi". Korujen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana ja uudessa korussa voi mainiosti hyödyntää myös kierrätettyjä materiaaleja.