Millainen on Ladyn koru


Lady Renaissance-korujen tunnistettavat piirteet ovat erilaiset muodot, hehkuvat värit ja usein myös katseen pysäyttävä epäsymmetria. Näillä koruilla voit erottua massasta ja herättää positiivista huomiota. Niillä voit ilmaista itseäsi tuoden omanlaista särmää arki- ja juhlapukeutumiseesi.

Inspiraatio koruun voi syntyä suomalaisesta luonnosta, unohtumattomista hetkistä, asukokonaisuudesta, vaatteen kuosista tai yhteistyössä asiakkaan toiveista keskustelemalla.

Korujen valmistaja on Tiina Parikka.

Arvostatko Sinä suomalaista käsityötä ja yksilöllisyyttä pukeutumisessa? Haluatko jotain sellaista, jota ei ole kaikilla muilla? Jos vastaat kyllä, Lady Renaissance korut ovat juuri sinulle!

Korut ovat yksilöllisiä ja persoonallisia, arkeen ja juhlaan. Materiaaleina ovat makeanveden helmet, korukivet, synteettiset kivet, kristalli, lasi ja
metalliosat ovat 925 hopeaa. Avainnauhojen lukot ovat kestävää, ruostumatonta terästä. Nauhat ovat todellista arjen luksusta.

Aidon korun tunnistat hopeisesta laatasta ja LADY-nimileimasta.

Tilauksesta saat väri- materiaali- ja hintatoiveiden perusteella erilaisia koruja. Sivuilla nähtävät korut ovat pääsääntöisesti yksittäiskappaleita.

Koruja on myynnissä myös Tazzian vaateliikkeessä Porvoossa, osoitteessa Piispankatu 19. sekä Pellossa Kello ja Lahjapalkisella.

Korusuunnittelijan Tiina Parikan tavoitteena on rohkaista kaikkia katsomaan maailmaa uusista näkökulmista, kokeilemaan itsensä ilmaisemista monin eri tavoin ja olemaan rohkeasti sellaisia kuin olemme.

Ladyn koruihin voi tutustua myös järjestämällä korukutsut, jolloin sinulla ja ystävilläsi on ainutlaatuinen mahdollisuus sovittaa koruja ja nähdä niiden loistavat värit luonnossa. Kutsuilla on mahdollista nähdä, miten erinäköiset ja -kokoiset korut muuttavat asukokonaisuuden tai miten koru tulee valita oma koko tai vartalotyyppi huomioiden.
Koska korujen valmistaja on vantaalainen, korukutsuja on mahdollisuus järjestää lähinnä pääkaupunkiseudulla. Luonnossa korujen sävyt pääsevät oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Valikoimiin kuuluvat kaula-, ranne- ja korvakorut. Kello on tärkeä osa pukeutumista ja kellon voi laittaa myös kaulaan Lady Renaissancen tyyliin persoonallisena kaulakoruna.

Vauvoja ja lapsiakaan ei ole unohdettu!

Pikkuvauvalle voit tilata suloisen kastekorun, jossa on makean veden helmien lisäksi kristalleja. Poikavauvalle löytyy Lapis Lazulista herkkä kaulakoru hopeisella ristillä.

Jos siis sinulla on puku, muttei siihen sopivaa korua, ota yhteyttä Tiinaan.

Lahjaksi on myös mukava antaa yksilöllinen koru.

Lady Renaissance-kaulakorujen tyypillisimmät hinnat vaihtelevat 50-95 euron välillä.

Koskettava Surukukka-kaulanauhassa on mustaa, hiottua lasia ja simpukasta kaiverretut, hennon vaalenpunaiset kukat. Korun hinta on 69 e + postikulut.


Koruissa voi näkyä koko elämän kirjo valoineen ja varjoineen. Yllä olevassa kuvassa joskus musertavaltakin tuntuva suru ja toisaalta sen herkkyys, alla räiskyvän kupliva ilo!


Joskus voi olla vaikeaa tietää, millaisen korun haluaa! Mitä enemmän on valinnanvaraa, sitä vaikeammaksi valinnan tekeminen muuttuu. Ihana asiakas, Annikki oli maalannut tämän upean akvarellin ja halusi korun sen väreissä. Kuva on julkaistu Annikki Gustafssonin luvalla.

William Shakespearen sitaatti sopii minusta tähän tauluun täydellisesti ja se on minun lisäämäni. Mutta mikseipä myös runo voisi olla korun inspiraationlähteenä!