Elämysluennot


Tarvitsetko tilaisuuteesi todellista Innostajaa, kannustavaa itsensä peliin laittavaa puhujaa?

Luentoni teemana: Luulet tietäväsi kuka olen

Elämyksellinen luento siitä, miten uskomukset vaikuttavat käsityksiin itsestämme ja muista ihmisistä, elämäämme, tavoitteittemme saavuttamiseen ja millaisia esteitä ne voivat olla menestymiselle. Kuulijat kokevat käytännössä, millaisia johtopäätöksiä heillä syntyy mielessä automaattisesti, mikä saa heidät pohtimaan omia asenteitaan ja itsetuntemusta.

Luento tarjoaa mahdollisuuden haastaa kuulijan katsomaan asioita uusista näkökulmista.

Me kaikki rakastamme tarinoita, etenkin, kun ne ovat peräisin tosi elämästä. Elämys on tehokkaampi tapa oppia kuin pelkkä luennointi ja mekaaninen muistiinpanojen tekeminen. Kasvojen tuominen kokemuksille on myös tärkeää ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja koulutuksen vaikuttavuudessa. Luentoni tarinat ovat aitoja, ainutkertaisesti elettyjä kokemuksia.

Sanotaan, että unohdamme, mitä ihmiset ovat sanoneet tai tehneet, muttemme koskaan unohda sitä, mitä he ovat saaneet meidät tuntemaan.

Olenkin parhaimmillani sparratessani muita ja auttamassa muita löytämään
vahvuuksiaan. Haluan koskettaa ja liikuttaa ihmisiä siten, että jokaisella kohtaamisella on merkitystä. Vahvuuteni on iloinen ja energinen olemus. Perusvarustukseni on hymy.


Luennoitsijana Tiina Parikka:

Opetuksen ja valmentamisen pedagogisesti pätevä ammattilainen.

Vuodesta 1991 sparrannut tuhansia nuoria kohti omaa parasta suoritustaan.

Vuodesta 2002 johtanut suomalaisen osaamisen huippuyksikköä ja huippuammattilaisia kehittäen työyhteisöä, työelämäyhteistyötä ja työhyvinvointia.

Valmentanut vaikeasti vammautuneet lapsensa täysin itsenäiseen elämään mottona: Elämässä on enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä"


Luennon pituus 0.5 h-2 h toiveiden mukaan

Luennon hinta 850 e, alv 0%