Yksilösparraus

Tarvitsetko yksilöllisen ohjaamisen vahvaa ammattilaista, innostavaa, kannustavaa ja itsensä peliin laittavaa sparraajaa yrityksesi tai yksityiselämäsi erilaisiin tarpeisiin?


Omaan itsensä kehittämiseen käytettyä aikaa ei kadu jälkeenpäin!

Tiesitkö, että mm. uskomukset vaikuttavat hämmästyttävän paljon käsityksiin itsestämme ja muista ihmisistä, elämäämme, tavoitteittemme saavuttamiseen ja millaisia esteitä ne voivat olla menestymiselle? Yksilösparrauksessa pääset tutustumaan sinulle tyypillisiin reagointi- ja toimintatapoihin. Huomaat, millaisia johtopäätöksiä sinulla syntyy mielessä automaattisesti. Yksilösparrauksessa joudut pohtimaan omia asenteitasi ja itsetuntemustasi.

Yksilöllinen ohjaus tarjoaa mahdollisuuden haastaa sparrattavan katsomaan asioita uusista näkökulmista, asettamaan itselleen tavoitteita ja toimimaan aktiivisesti ja suunnitelmallisesti tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henkilökohtaista sparrausta voisi kuvailla peilinä tai valokeilana, joka auttaa sinua fokusoimaan toimintaasi kehittyäksesi kohti tavoitteitasi.

Sparraus sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa halutaan muuttaa ja kehittää omaa /yrityksen toimintaa, pohtia visioita ja keinoja niiden tavoittelemiseen muuttamalla ne strategioiksi.

Yksilösparraajana
Tiina Parikka on


Opetuksen ja valmentamisen pedagogisesti pätevä ammattilainen.

Vuodesta 1991 sparrannut tuhansia nuoria kohti omaa parasta suoritustaan.

Vuodesta 2002 johtanut suomalaisen osaamisen huippuyksikköä ja huippuammattilaisia kehittäen työyhteisöä, työelämäyhteistyötä ja työhyvinvointia.


Vuosien kokemus myös vaikeasti vammautuneiden sparraamisesta täysin itsenäiseen elämään mottona: "Elämässä on enemmän
mahdollisuuksia kuin esteitä"

Työssäni olen parhaimmillani sparratessani muita ja auttaessassani muita löytämään vahvuuksiaan. Vahvuuteni on iloinen ja energinen olemus sekä ratkaisukeskeinen asenne ongelmiin.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva valmennuspaketti!


Yksityishenkilöiden ja yrittäjien
yksilövalmennukset
    • Yksilöllisen sparrauksen hinta 90 e/h alv.0%
    • Lähiohjauksen kesto 2 h/krt + 1 h etäohjausta/kk
    • Min. 3 krt paketti: 270 e (+alv. 24%) x 3,
    • Hinta yhteensä 810 e (1004,40 sis. alv.)

Pidemmät tai muut yksilövalmennukset, esim. yritystenhenkilöstön ja johdon tarpeisiin räätälöidään pyynnöstä.