Esimerkkejä tilauksista

Muistan hyvin asiakkaan, joka sanoi ensimmäisiä kertoja koruja esitellessäni, ettei hän niin isoa ja näyttävää kaulakorua voi käyttää, kun on aina tottunut käyttämään vain ohuita ketjuja.

Hän sai rauhassa sovitella koruja ja tunnustella, miltä ne tuntuisivat omalla kaulalla.

Eipä aikaakaan, kun asiakas rohkaistui ja hankki itselleen Ladyn näyttäviä, upeissa väreissä hohtavia kaula- ja korvakoruja. Pian asiakas kertoi, miten paljon hän oli saanut ihastelevia kommentteja koruistaan. Niinpä nuo aluksi liian rohkeilta vaikuttavat korut olivatkin pian hänen lempikorujaan ja hän tuli usein pajalle uusi asukokonaisuus kainalossaan kertoen tarvitsevansa siihen ehdottomasti uudet korut.

Tyylikäs rehtori puki tämän korun kaulalleen eikä sen jälkeen voinut irrottaa sitä kaulaltaan. Monen vuoden jälkeen vielä sain kuulla häneltä, miten mieluinen tuo koru oli ja miten moni korua oli ihaillut.

Simpukkahelmet 82 €.

Popcorn. Lasiset kukat ovat kuin poksuvaa popcornia. Rinnalle asti ulottuvat, kaksi eri mittaista nauhaa on kiinnitetty lukkoon, jolloin nauhat asettuvat aina kauniisti. Popcorn, 69 €.

Laavasydän. Mattapintaiseksi hiottu 925 hopeinen, iso sydän on tämän laavakorun "juttu". Laavasydän, 95 €.

Ruusupuu. Asiakas aikoi juhlia Marimekon Ruusupuu-mekkossa, mutta sopiva koru puuttui. Hänelle suunniteltiin näyttävä rannekoru puvun väreissä. Koru oli näyttävä lisä hihattomasa mekossa. Rannekoru, 42 €.

Pellon lumilintu. Pellossa myynnissä oleva lumilintukoru tällä kertaa rannekoruna. Korussa lunta ja jäätä muistuttava luonnonkivi ja lintu on tähtitaivaan väristä, yönsinistä hiekkakiveä. Rannekoru, 39 €.

Kilpikonna. Synteettistä korukiveä olevat kilpikonnat ja puuhelmet ovat pienen pojan toivekoru. Korukutsujen pikkuvieras halusi ehdottomasti korun myös omaan ranteeseen. Lapsen rannekoru, 35 €.

Mummin satukoru. Mummiksi tullut asiakas halusi itselleen satumaisen tarinakorun, josta voisi kertoa lapsenlapselle monta tarinaa. Korussa seikkailevat ainakin maatuskat, hiiri, leppäkertut, pöllöt, enkeli, kana ja apina. Mummin sylissä on ihanaa istua ja pidellä korua pienissä sormissa. Hinta 49 €.

Heräsikö sinulla jokin idea omasta korusta? Ota yhteyttä ja toteutetaan toiveesi!